vtwonen Back to school logo
Samen met vtwonen je huis restylen? Doe dan mee met vtwonen Back to school en leer van stylisten Femke Pastijn en Kim van Rossenberg hoe je jouw huis kunt stylen.

Workshop 1: durven met kleur met Femke

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met kleur in je interieur. In 3 weken leer je van vtwonen-stylist Femke Pastijn een kleurkaart te maken én toe te passen in je interieur. Hiermee ga je aan de slag:

Les 1: maak je moodboard en wensenlijstje
Les 2: maak je kleurkaart
Les 3: kleur toepassen in je interieur

Workshop 2: maak je woonplan met Kim

Liever aan de slag met een woonplan voor jouw huis? In de 3-delige workshop ‘Maak je woonplan’ laat stylist Kim van Rossenberg zien hoe je dat stap voor stap aanpakt.

Les 1: onderzoek jouw woonwens
Les 2: maak je moodboard
Les 3: maak een woonplan

Verwacht: Kringloopgeluk met Oh Marie!

Achter de schermen zijn we druk bezig met nieuwe workshops, waaronder ‘Kringloopgeluk’ met blogger Marlous van Oh Marie! We kunnen je alvast verklappen dat dit een workshop gaat worden met een hoge geluksfactor! We moeten je geduld helaas nog even beproeven, maar verwachten deze workshop in oktober te lanceren. En dat is nog niet alles… Hou je deze pagina en Back to school in de gaten?

Meedoen?

Schrijf je hieronder in om mee te doen. Je ontvangt dan wekelijks een video-les en een opdracht in je mailbox. Beide workshops volgen kan natuurlijk ook. Veel plezier!

backtoschool

Alle velden met een * zijn verplicht. Privacy & cookies.