7 Cadeautips waar je sowieso een goede beurt mee maakt

Of het nu feestmaand is of iemand een hart onder de riem wilt steken: cadeautips zijn altijd fijn. Weet je niet zo goed waar de ander van houdt, dan zijn deze accessoires altijd goed.

Interieurparfum

De geur van vakantie, een spa of bos bloemen: interieurparfum ruikt niet alleen lekker, het ziet er vaak ook prachtig uit. Met deze cadeautip zit je altijd goed! Elke geur zorgt voor een andere stemming, dus kies gericht voor degene wie het cadeau in ontvangst gaat nemen. Lavendel zorgt voor rust, mint voor energie en musk voor warmte.

Test hier welke geur bij jouw woonstijl past.

Gadgets

Gadgets zijn originele cadeautips waarvan je bijna zeker weet dat de ontvanger ze nog niet in huis heeft. Soms is een gadget functioneel, maar het kan natuurlijk ook worden gebruikt als statement-item in huis. Tover een lach op het gezicht van de ander en geef een van de onderstaande cadeaus.

Sierobjecten

Als je op zoek bent naar een fijne cadeautip, ga dan voor een sierobject. Een buste, beeldje of kunstwerk geven een interieur een unieke touch. Ken je de ontvanger goed, dan weet je waar zijn of haar stijl in huis om vraagt. Zo niet, ga dan voor een basic ornament. Op die manier weet je (bijna) zeker dat je goed zit.

nog meer: accessoires